ФЕЛІЧІТА TRATTORIA
TRATTORIA- м. Луцьк
Пісне меню
Primavera menu
Весняне меню
Amici піца 50Ø
Classic піца 30Ø
School menu
Закуски
Салати
Супи
Primi piatti
Secondi piatti
Гарніри
Десерти
Вода
Напої
ФЕЛІЧІТА TRATTORIA
TRATTORIA- м. Луцьк
Пісне меню
-
-
Інсалата ді вердура
хрусткі овочі в поєднанні з ароматним та насиченим горіховим соусом
-
Чезаре ал салмон
листя салату в поєднанні з томатами та смаженим лососем, заправлений оливковою олією з додаванням хрумкої чіабати
-
Спагеті з помідорами та анчоусами
спагеті з анчоусами в поєднанні з овочами смаженими на оливковій олії з додаванням часнику та ароматного базиліку
-
-
Спагеті фруті ді маре
спагеті зі смаженими морепродуктами в оливковій олії з додаванням ароматного часнику
-
-
-
Соте з морепродуктів з соусом наполі
ніжні морепродукти тушковані в ароматному соусі наполі з додаванням базиліку
-
Стручкова квасоля з овочами
хрумка стручкова квасоля з додаванням моркви та болгарського перцю припущена на оливковій олії з додаванням часнику
Primavera menu
-
-
Зупа ді пезелі верді
легкий крем суп з зеленого горошку та смаженого до хрумкоту бекону
-
Інсалата кон раванело
салат зі свіжого шпинату, руколи, ароматної м'яти, огірків та хрумкої редиски в поєднанні з яйцем пашот та сиром фета
-
-
Інсалата кампаньйола з телятиною
салат з молодої капусти з сиром фета, смаженою телятиною та яйцем пашот
Amici піца 50Ø
-
Grande Маргарита 50Ø
-
Grande Кватро формаджі 50Ø
-
Grande Салямі 50Ø
-
Grande Прошуто 50Ø
-
Grande Леонардо 50Ø
-
Grande Карне 50Ø
Classic піца 30Ø
-
Маргарита 30Ø
-
Феліче 30Ø
-
Барбекю 30Ø
-
Салямі 30Ø
-
Прошуто 30Ø
-
Леонардо 30Ø
-
Кватро формаджі 30Ø
-
Кальцоне 30Ø
-
Карне 30Ø
-
-
Вітелло порчіні 30Ø
-
Фунгі 30Ø
-
Поло Е фунгі 30Ø
-
Ал салмон 30Ø
-
Фруті ді маре 30Ø
-
Пера 30Ø
School menu
-
-
-
-
-
-
-
-
Курячі нагетси
-
-
-
Картопля фрі
Закуски
-
-
-
-
Фокача з вяленими томатами
-
Фокача з пармезаном
Салати
-
Інсалата Міста
свіжий ароматний салат з болгарським перцем, морквою та листям салату заправляється соусом сальса-верде
-
-
-
-
-
Супи
-
-
-
Зупа ді салмоне
-
Primi piatti
-
Різото з морепродуктами
-
-
Спагеті фруті ді маре
спагеті зі смаженими морепродуктами в оливковій олії з додаванням ароматного часнику
-
-
-
-
Папарделе вітело е порчіні
з яловичиною, білими грибами, соусом деміглас та пармезаном
-
Secondi piatti
-
-
-
Філе форелі по-Сицилійськи
ніжне філе форелі в винному соусі з оливками та в'яленими томатами
Гарніри
Десерти
-
Міні вупі кукі
-
Меренговий рулет з чорницею
меренговий корж з кремом на основі маскарпоне з додаванням чорничного конфі
-
-
Меренговий рулет персиковий
-
Торт італійський горіховий
-
Чізкейк кава-бейліз
-
Чізкейк з соленою карамеллю
-
Червоний оксамит
-
Вода
-
Боржомi
-
Боржомi
-
Бонаква газована/негазована
-
Спрайт
-
Спрайт
-
Швепс
-
Кока кола
-
Кока кола
Напої
Ми не знайшли для Вас страву за такими інгредієнтами.
Ваше замовлення
Ваш кошик порожній
Замовити зворотній зв'язок
Дякуємо
Ми зателефонуємо Вам найближчим часом